TimeCenter

Testa Olika Typer Av Massage

Sök efter terapeuter i Helsingborg snabbt & enkelt. Boka din massage på 60 sekunder.
Helsingborg

Testa olika typer av massage

Massage är något som funnits med ganska länge, faktiskt i flera tusen år. Den ser lite olika ut beroende på vilket land du befinner dig i eller vilken kultur det är som utför den. Alla massagemetoder har vissa saker gemensamt. Det som är största gemensamma nämnaren är beröring av huden för att framkalla avslappning. Avslappnad kropp ger även avslappnade vävnader, muskler och senor. Det finns idag många olika metoder av massage att välja mellan. En del är specifikt anpassade efter sjukdomar eller skador medan andra är för ren avslappning och för att stressa ner.

Aromamassage är en massage med eteriska oljor. Den gör dig avslappnad på ett bra sätt. Olika dofter används för olika ändamål. Lavendel mot stress och rosmarin mot spända muskler för att nämna två exempel.

Hot Stone massage är inspirerad av asiatisk medicin. Den är perfekt för personer som inte klarar av djupgående massage. Även här används oljor med doft ihop med varma polerade stenar.

Shiatsu är en massage från Japan. Den är en blandning mellan akupressur och healing. Denna massage utförs utanpå kläderna. Behandlaren använder sig av hela sin kropp för att massera och trycka och stretcha din kropp.

Energimassage är även det en metod som har ursprung i Japan. Man försöker stimulera energiflödet genom att trycka på vissa bestämda punkter. Man skakar och töjer även på kroppen. I denna metod ingår hela 30 olika handtekniker och fingertekniker.

Klassisk svensk massage kom till på 1800-talet och detta är den mest kända massagen av dem alla. Per Henrik Ling är den person som ligger bakom denna massage.

Många massörer kan idag fler än bara en teknik när det gäller massage. Ofta utbildas man i en teknik men lånar av andras. Detta då de passar bra ihop och har gemensamma nämnare.

Boka din massage i Helsingborg idag!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter